Nuorten luoma liveroolipeli – “Koira joka häntäänsä puree”

Uutiset

Nyt on mielenkiintoista settiä tulossa! Turun seudulla järjestetään toukokuussa liveroolipeli, Koira joka häntäänsä puree. Pelin ovat luoneet Miesten vuoro- hankkeen larpin toimintakokeiluun (eli kerhoon) osallistuneet nuoret. Kerhoa toteuttaa Lounatar, Kerttu Lehto. Peli koostuu kolmesta kohtauksesta, joista ensimmäisessä teemana on inhimillisen vaivaantunut kohtaaminen, toisessa ikiaikainen seremonia ja kolmannessa eläimellinen juhlinta ja riekkuminen.

 

Rakkaat kanssajumaluudet,

On jälleen koittanut se aika vuodesta, kun kruunun on siirryttävä seuraavalle. Tänä vuonna juhlimme Koiraa, jolle kruunun rituaalissa ojennan ja tietysti allekirjoittanutta, joka ei malta odottaa, että pääsee kertomaan teille kaiken kuluneesta vuodesta! Ja tietysti kuulemaan teidän kuulumisenne.

Tapamme mukaan olen järjestänyt seremonian kunniaksi juhlat, jossa on ruokaa, juomaa ja viihdykettä. Mikäli haluat itse esiintyä, ole hyvä ja ota allekirjoittaneeseen yhteyttä. Eräs viihdykkeistä on meikäläisen uusi suosikki, sauna, joten jos haluatte tutustua tähän upeaan laitokseen, ottakaa mukaan pyyhkeet. Yöhön kannattaa varautua lämpimin vaattein (varsinkin käärme, ettet vahingossa vajoa horrokseen), sillä tämän vuoden juhlat tapahtuvat luonnon helmassa.

Parhain terveisin,

Sika

 

Koira joka häntäänsä puree larppiin ovat nuoret tekijät yhdistelleet kiinalaista mytologiaa ja nykyaikaa. Larpissa on eläimellistä leikittelyä ja inhimillisyyttä, mikä tekee pelistä samaan aikaan juhlavan ja koomisen. Pelin hahmoilla on Tärkeinä Henkilöinä ristiriitaiset persoonallisuudet, jolloin luvassa on draamaa, suhteita, juonia ja vuoden parhaat tykybileet. Tuleva seremonia on vuosisatainen.

Peli sopii aloittelijoille ja kokeneille pelaajille. Teemojensa vuoksi sen ikäraja on 18 vuotta. 

 

Pelillä on omat nettisivut, josta voit lukea tarkemmin tulevasta. Sivujen kautta ilmoittaudutaan pelaamaan 14.4. mennessä.

Last modified: huhtikuu 8, 2019