Keski-Suomen nuorisotyöpäivillä lokakuussa, “Mitä saisi olla? Kulttuuria Miesten vuorolla”

Uutiset

Miesten vuoro  -hankkeen mielenkiintoiset toimintakokeilut päättyivät keväällä niin Jyväskylässä kuin Turussa. Esittelemme ensi kertaa tuloksia Keski-Suomen nuorisotyöpäivillä Laukaan Peurungassa 10.-11.10.2019. Tule kuulemaan ja keskustelemaan esitykseemme “Mitä saisi olla? Kulttuuria Miesten vuorolla”, miten nuoret miehet innostuivat kulttuuri- ja taidesisältöjen tuottamisesta, ja miten kasvun matkaa tuettiin.

Olemme kutsuneet seminaariin puhumaan yliopistonlehtori , VTT ja lapsi- ja nuorisotutkija Harry Lunaban Helsingin yliopistosta, joka johdattaa torstaina 10.11. osallistujat kohderyhmämme maailmaan:  “Mitä tarkoittaa sukupuolisensitiivisyys? Neljä teesiä poikien paremmasta kohtaamisesta.”

Nuorten kanssa toimivat eri alojen ammattilaiset ja asiantuntijat  kuulevat päivillä lisäksi esimerkiksi lapsiasiainvaltuutettu Elina Pekkarisen ajatuksia, miten nuorisotyö on nuorten osallisuuden rakentajana. Nuorten miesten oma osallisuus ja sen tukeminen on ollut keskeisessä roolissa hankkeessammekin.

Tsekkaa ohjelma ja ilmoittaudu mukaan 6.9. mennessä ohjelmassa olevan linkin kautta! Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Humanistisen ammattikorkeakoulun, Jyväskylän Nuorisopalveluiden sekä Osaamiskeskus Vahvistamon kanssa.

Keski-Suomen nuorisotyöpäivät ohjelma

 

Last modified: 16 elokuun, 2019